Az Aprópolisz egy különleges játszóház.

Egy új játékos látásmód első megvalósult prototípusa, mely szakít a mozgásos játszóházak ”dühöngő” koncepciójával.

Az első magyarországi Playmobil Szerepjátszóház a gyereki lélek játszóháza, egy olyan különleges együttjátszótér, ahol a parányi figurák és a hozzájuk tervezett kiegészítők segítségével mindenki eljátszhatja a benne élő képet a világról.

Nálunk nincs rohangálás, kevés a hangos szó, a játék itt egy csendes már-már meditatív tevékenység.

Az Aprópolisz a különleges történetek otthona. A belső tér kialakítása már elelve egy -egy történetbe helyezi benne a képzeletükkel játszó kicsiket és nagyokat.

A Játszóház közel 1,000 nm- es területével egy különleges rendezvény helyszín is egyben.

Természetesen elsősorban a gyerekrendezvények, zártkörű programok otthona. Gyereknapon és Mikulás környékén végek tucatjai keresik fel a dolgozóik gyerekeivel az Aprópoliszt. Gyakran biztosítunk helyszínt videó felvételek, gyerekes műsorok számára. De a fantázia játszóházában a lélekben gyerekségüket megőrző felnőttek is jól érzik magukat, ezért könyvbemutatók, riportműsorok és céges csapatépítések helyszíneként is szívesen választják a világ egyetlen Playmobil Játszóvárosát.

„Minden jónak a forrása a JÁTSZÁSBAN REJLIK.”
– Friedrich Fröbel

Ha képzeletedben te is szívesen lennél a főszereplője, rendezője egy nálunk játszódó kalandnak, fordulj hozzánk bizalommal. MI is szívesen eljátszunk az együttműködés gondolatával…

Játékból több lehetőséget is biztosítunk, hogy felvedd velünk a kapcsolatot: