Az Aprópolisz egyedi berendezése és különleges játékparkja odafigyelést és a játékpark rendeltetésszerű használatát igényli Tőletek. Azért, hogy minden hozzánk látogató gyerek és kísérő azonos élményben részesülhessen fontos, hogy meghatározzunk Játékszabályainkat, amelyek betartását a belépő megvásárlásával mindenki elfogadja.

 • Az Aprópoliszt csak egészséges gyermekek látogathatják.
  A kísérő személy felelősséget vállal, hogy a felügyeletére bízott gyermek egészséges, fertőző betegsége nincsen.
 • A játéktérbe, kávézóba,  kérjük, NE LÉPJETEK BE UTCAI CIPŐVEL, MEZÍTLÁB!
  Az utcai lábbeliket kérjük, hagyjátok az öltözőben és az ott található váltópapucsban, cipőre húzható kék cipővédő zacskóban, váltócipőben, vagy zokniban gyertek be  a játéktérre, kávézóba.
 • Kérjük a Játéktérbe és a kávézó területére SEMMILYEN TÁSKÁT, CSOMAGOT  NE VIGYETEK magatokkal, azt a belépéskor kapott kulccsal kérjük, zárjátok be a szekrénybe.
  Mivel ezernyi apró alkatrészt tartalmaz minden történet, nem szeretnénk vitás helyzeteket teremteni, ha a gyerekek véletlenül elrakják csomagjaitokba a figurákat. Igény esetén, a kasszánál kérhettek egy nálunk használható hátizsákot, beletehetitek értékeiteket. A szekrényben elhelyezett tárgyakért felelősséget nem vállalunk.
 • Az Aprópoliszban található mászóka kizárólag gyermekek számára készült és használható. Kérjük játékot ne vigyél be magaddal és a jelmezben ne menjetek be! Saját és egymás testi épségére vigyázzatok!
 • Az Aprópliszban kizárólag helyben vásárol étel és  ital fogyasztható és KIZÁRÓLAG a kávézó  területén.
  A játékpark és a játéktér tisztaságának védelme érdekében a játéktérbe kérjük, semmit ne vigyetek be.
 • Az Aprópolisz területén a rohangálás, dobálózás, lökdösődés nem megengedett!
 • Kérjük, hogy a játékokat rendeltetésszerűen használjátok!
  A játék befejezése után azokat a helyükre tegyétek vissza, és ne szórjátok szét alkatrészeiket! Kérjük, hogy figyeljetek arra, hogy az egyes történetek figuráit NE vigyétek át más egységbe!
 • Az Aprópolisz területén saját mellékhelyiség van kiépítve.
  Kérjük, szükség esetén kísérjétek el gyermeketeket, és ügyeljetek rá, hogy megfelelően használják.
 • Az Aprópolisz Gyermekmegőrző szolgáltatását kizárólag betöltött 6. életévtől lehet igénybe venni.
  Kollégák kérésére a  gyermek korát hitelt érdemlően igazolni kell.
 • 14 év alatti gyermek kísérő nélkül csak „Gyermekmegőrzés” keretein belül maradhat a játszóházban.
 • Az Aprópolisz a vendégeiről reklám célú fotó- és videó felvételeket készíthet, amely adatok kezelését előzetesen az Adatvédelmi Hivatalnak bejelentett. A belépő megvásárlásával hozzájárultok ezen felvételek korlátozás nélküli, díjmentes felhasználásához.
 • Az Aprópoliszban a biztonság és a vagyonvédelem érdekében minden törvény által engedélyezett helyen kamerákat szereltünk fel. A belépő megvásárlásával elfogadjátok, hogy a biztonsági kamerarendszer felvételeket készíthet Rólatok.
 • Az Aprópoliszt mindenki saját felelősségére veszi igénybe, a kísérők felelősek a velük érkező gyerekek viselkedéséért, az esetlegesen bekövetkező balesetkért az Aprópoliszt felelősség nem terheli.
 • Az Aprópolisz berendezésében és játékparkjában okozott kárt és hiányt köteles a kár ill. hiány okozója (vagy annak gondviselője) az aktuális kereskedelmi értéken megtéríteni.

A HÁZIREND be nem tartása esetén, kollégáinknak munkaköri kötelessége az Önök figyelmét ismételten felhívni a szabályokra.

Köszönjük, hogy elfogadja Házirendünket és együttműködik velünk
APRÓPOLISZ