Hétköznap 12:00-20:00, hétvégén pedig 10:00 – 20:00 között várunk Benneteket.

Játszóházunk az 2023 év alábbi napjain garantáltan ZÁRVA tart:

Január 1.

Március 15.

Április 7 és 10

Május 1. 29.

Augusztus 20.

Október 23.

November 1.

December 24, 25, 26, 31.

Hívásodat a 70-199-69-88 számon várjuk, nyitvatartási időben.

Azért, mert a  Játszóház és Játékbolt hétköznap délelőtt nincs nyitva.

Készséggel állunk rendelkezésetekre, de csakis a nyitvatartási időben, mely hétfőtől péntekig 12:00 – 20:00, hétvégén pedig 10:00-20:00 közötti időtartamot jelenti. Hívásaitokat ekkor tudjuk fogadni.

Az Aprópolisz a Playmobil támogatásával megvalósuló mintaproject, azért a játékpark kb. 85%.- a Playmobil játék. A játékos élmények teljessé tétele érdekében ezt a játékparkot más gyártók termékeivel is kiegészítettük, mozgásfejlesztő játékokkal, kreatív játékokkal és társasokkal..

A Playmobil forgalmazója a világ 5 pontján működtet saját élményparkokat (FUNPARK). Azonban az Aprópolisz az első olyan project, ami a brand építését szolgáló marketing attrakció. Az Aprópolisz egy játszóház – egy vendéglátóegység és egy referencia játéküzlet egyben. Ez egy általunk kidolgozott koncepció, magyar tervezéssel, magyar építéssel, magyar működtetéssel- német támogatással.

Aprópoliszból csak egy van! A Premier Outletben található a világ egyetlen ilyen attrakciója.

A belépőjegyet a fogyasztást és a játékokat is fizethetitek:

  • készpénzzel
  • bankkártyával
  • SZÉP kártyával

A Premier területén, az „Információ”-s pultnál.

Igen.

A Játékbolt és az Játszóház kasszájában is tudsz tetszőleges értékben  (500,- Ft és 1000,- Ft) Ajándékutalványt vásárolni, mely 6 hónapig érvényes, egy összegben vásárolható le bármelyik egységünkben (játszóház, játékbolt, kávézó). Az Ajándékutalvány összegéből visszaadni nem tudunk, lejárata után nem tudjuk elfogadni.

Nálunk csak helyben vásárlásra van lehetőség. Nem működünk webshopként, nem postázzuk a játékokat.

Az Aprópolisz 1- 14 év közötti gyerekek számára létrehozott élményközpont. Az 1-3 évesek számára az apró alkatrészek miatt elkülönített játszóteret alakítottunk ki. A belépődíjat is 1-14 éves kor között kell fizetni.

Amennyiben gyermeked betöltötte a  6. életévét, úgy itt hagyhatod nálunk, amíg az Outlet területén vásárolsz. Fontos, hogy jól kommunikáljon magyarul (esetleg angolul), és tisztában legyen a WC használatával, továbbá legyen velünk együttműködő.

6 évnél fiatalabb gyermek felügyeletét nem vállaljuk, még akkor sem, ha idősebb testvérével maradna itt.

A megőrzés ideje alatt az Outlet területét nem hagyhatod el, telefonon elérhetőnek kell lenned, hívásunkra haladéktalanul vissza kell jönnöd, és gyermekedet a mindenkori zárás előtt legkésőbb 10 perccel (alapesetben 19:50) át kell venned.

Igen, minden felnőtt számára Kísérőjegyet kel venni, melynek ára 1000,-/fő.

A Kísérőjegy nem cserélhető.

Amennyiben a blokkot aznapi vásárlásakor bemutatjátok, úgy annak az 50%–a (500,-Ft) a kávézóban, vagy 5000,- feletti vásárlás esetén boltban levásárolható.

A nálunk található játékok kizárólag helyben használhatók. Kérünk, miután játszottál vele, tedd vissza az eredeti helyére.

Tényleg.

Ez nem egy rohangálós – tombolós hely, hanem egy leülős, elmélyülős, szerepjátékos. Amennyiben gyermekednek alapból nagy a mozgásigénye, vagy aznap egy kicsit izgágább. Lehet, nem mi leszünk a megfelelő hely. Szeretettel várunk Benneteket, ha egy kicsit le tudtok lassulni ehhez a típusú élményhez.

A Játszóház területére nem lehet élelmiszert behozni, s azt itt elfogyasztani.

A kávézót (Fun Cafe-t) a Játszóház területén azért alakítottuk ki, hogy kényelmes körülmények között tölthessétek el Ti is az időtöket. Kínálatunk ugyan egyszerű, de jó minőségű termékekből áll Amennyiben esetleg cukorbeteg vagy, vagy betegség miatt különleges étrended van, úgy bejövetelkor egyeztess kollégánkkal.

Étel és ital kizárólag a kávézó területén fogyasztható, kérjük a játéktérre ne vigyétek be.

Igen, van lehetőséged nyugalomban megszoptatni és tisztába tenni gyermekedet, a „Pelenkázó” feliratú ajtó mögött.

Igen van, a kávézó területén nyugodtan használhatjátok.

Szeretnénk a lehető legnagyobb tisztaságot fenntartani.  Ezért is kérünk, hogy vedd le a cipődet, vagy felnőttként húzzál rá cipővédő zacskót. Lehetsz zokniban, felveheted a rendszeresen mosott és fertőtlenített váltópapucsainkat, hozhattok váltócipőt. De utcai cipőben és mezítláb nem jöhetsz be 🙂

Már a bejáratnál megkérünk, hogy a kapott kulccsal zárd be a táskádat a szekrénybe. A Játszóház területén széthagyott táskák kevésbé vannak biztonságban, továbbá nagyon sok pici játék van. Így mindnyájunk számára biztonságosabb,ha az egy bekamerázott helyiség zárható  szekrényében van elhelyezve. Ha mégis szeretnél valamit behozni, úgy a recepción adunk egy hátizsákot, amibe bepakolhatod a szükséges tárgyaidat.

A babakocsit kérjük, tegyétek le az öltözőben. Ha a gyermek még nagyon pici, vagy éppen alszik, akkor a kávézó egy területére behozhatjátok, és egy félreeső helyen nyugodtan pihenhet a baba. A játéktérre nem lehet bemenni babakocsival.

Ezeket sajnos nem hozhatjátok be.

Amennyiben nem zavarja működésünket, úgy a kassza mellett kívül letehetitek.

Igen, ugyan emeleten vagyunk, de lifttel fel tudtok jönni és tudjátok használni a játékokat. Amennyiben segítségre van szükségetek, kérjétek a kollégák segítségét.

A forgóvilla mellett van egy másik, megemelve kinyitható bejárat, ahol kerekesszékkel, babakocsival be tudtok jönni. A Playmobil boltban levő kolléga készséggel segít nektek, ha megkéritek.

Sajnos a Játszóház és a vele egy térben levő kávézó területére kutya (bármilyen kisállat) nem hozható be.

Legjobban annak örülünk, ha tudtok együtt játszani a gyerekekkel.

Ha estleg olvasni, dolgozni, pihenni szeretnétek, arra is van lehetőség a kávézó területén, vagy a játéktérben levő kanapékon.

Kérjük, figyeljetek a gyerekeitekre, hogy a „Házirendnek” megfelelően játszanak, együttműködve a többi gyerekkel.

Igen, a bevásárlóközpont biztosítja  a parkolási lehetőséget, erre nem kell külön költened. A Premier Outlet parkolója a teljes nyitva tartási időben ingyen üzemel.

Az Aprópolisz játékainak jelentős része a FUN Shopban, helyben megvásárolható. Ha nem találod a kiszemelt játékot, úgy megpróbáljuk neked beszerezni. Kérlek, hagyd meg kollégánknál az elérhetőségedet, hogy értesíthessünk.

A Kapcsolat menüpontra kattintva személyesen is felveheted velünk a kapcsolatot. Az Aprópoliszban járva pedig a pultnál várjuk kérdéseid, észrevételeid.