Aprópolisz

Világra szóló Gyerekzsúrok az Aprópoliszban!

A képzelet játszóháza a szülők barátja (is).

El tudsz képzelni egy olyan gyerekzsúrt, ahol az egész szervezés maximum 10 percet vesz igénybe?

A mi ajándékunk Neked az IDŐ és a KÉNYELEM, amit az Aprópolisz Gyerekzsúr Szolgálata biztosít Számodra. A zsúrok különleges helyszíne, az ellátás, a személyzet és a kiegészítő programok már csak Hab a tortán.

Te döntesz

Együtt szeretnél örülni a gyerekeddel és barátaival és közösen ünnepelni velük

VAGY

a gyerekzsúr hősének szerepébe szeretnél bújni: (áldozatkész házigazdaként előkészülni, takarítani, sütni- főzni, szorgoskodni, felszolgálni és izgulni, hogy mi törik el, mi borul ki, honnan lesz lufi, van- e elég szék, ki legyen a fellépő, tetszeni fog a gyerekednek?)

Mi tudjuk, hogy minden megtennél a gyermeked öröméért, és garantáljuk, hogy nálunk ebbe bele sem kell szakadni.

Gyerekzsúr szolgálatunk az Aprópolisz különleges környezetében, bérelhető különtermeiben, képzett Játszótársakkal bonyolítja le a Játszóváros legjobb gyerekzsúrjait!

Képzeld el, hogy van olyan buli, ahol gyerek és szülő is jól érzi magát, ahol a Vendéglátó is Vendég a saját partiján.

A gyermekzsúrok az alábbi alapparaméterekkel kerülnek megszervezésre:

 • különterem a következők közül  (Lovagvár, Hercegnőkastély, Babaház, Lovarda) 2 óra kizárólagos használatra
 • játszóházi tartózkodás 2,5 óra, melyből kb 20p az érkezés-távozás/öltözés, a többi a játékidő (kulcsfevételtől leadásig számított idő)
 • vendéglátás, mely magába foglalja a terítést, gyermekenként 3 pogácsát, továbbá korlátlan kancsóban felszolgált szörpöt és ásványvizet jelent
 • segítő játszótárs, aki fogadja a vendégeket, segít az asztalt rendben tartani, a tortát felszolgálni, a gyerekeket köszöntéskor és a zsúr végeztével összeterelni

Tortát tőlünk is rendelhet (12 szeletes csokoládé torta, 6200,- Ft), de Ön is hozhatja, ebben az esetben a cukrászda által kiállított blokk és HACCP papír kötelező, és egy egyszeri, 2000,- Ft-os szervízdíjat számítunk fel.

Gyermekzsúr árak 

Hétfő – Csütörtök:    38.000 Ft/ 10 gyermek + 2 kísérő (e fölött 3.500 Ft / gyermek)
Péntek – Szombat – Vasárnap: 45.000 Ft/10 gyermek + 2 kísérő (e fölött 4000 Ft / gyermek)

Amennyiben további kísérő érkezne, úgy 500,- Ft/ fő kísérőjeggyel ők is résztvehetnek. Vendéglátásuk szintén a különteremben történik.

Foglalást kizárólag személyesen, nyitvatartási időben 20,000,- Ft foglaló befizetésével és a “Megrendelőlap” aláírt kitöltésével tudunk elfogadni, regisztrálni.

További fontos információk:

 • Hétköznap 12:00 -16:30 bármikor kezdődhet
 • Hétvégén: 10:30, 13:30, 16:30 fix kezdési időpontok
 • Időtartama: 2,5 óra, mely a bejöveteltől a távozásig eltelt időt jelenti (érkezni max 10 perccel hamarabb lehet, fizetés után távozni, kulcsokat leadva legkésőbb 13:00, 16:00, 19:00 óra)
 • Amennyiben szeretnének tovább maradni, úgy kérjük, a helyszínen egyeztess kollégánkkal, és vedd figyelembe, hogy ennek díja 30,- Ft/ perc/gyermekenként (a különtermet mindenképpen el kell hagyni a 2 óra elteltével)
 • Kabátokat, cipőket az öltözőben kifejezetten az adott zsúrra kijelölt állványokon kérjük elhelyezni. Utcai cipőben bejönni, és kabátot behozni nem szabad.
 • Érkezéskor a Megrendelő számára adunk szekrénykulcsot, ahova kérjük, hogy minden kísérő tegye be a táskáját, mert csomagot, táskát behozni TILOS.
 • A zsúron  kizárólag a Megrendelőben előre egyeztetett, és a pultban vásárolt ételek-italok fogyaszthatók, a különterem területén, ahonnan kérjük, NE hozzák ki! A felnőttek vendéglátása is a különteremben -és NEM a kávézó területén- zajlik.
 • A „Megrendelő” helyszíni kitöltésekor lehetősége van egyéb ételek megrendelésére is,

Amennyiben a fentieken kívül van még kérdésed, úgy a 70/199-69-88 számon érdeklődhetsz.