Aprópolisz

Gyakran ismételt kérdések

Pénteken 12:00-20:00, hétvégén pedig 10:00 – 20:00 között várunk Benneteket.

Hívásodat a 70-199-69-88 számon várjuk, nyitvatartási időben.

Az Aprópolisz a Playmobil támogatásával megvalósuló mintaproject, azért a játékpark kb. 85%.- a Playmobil játék. A játékos élmények teljessé tétele érdekében ezt a játékparkot más gyártók termékeivel is kiegészítettük, mozgásfejlesztő játékokkal, kreatív játékokkal és társasokkal. Ez nem egy rohangálós – tombolós hely, hanem egy leülős, elmélyülős, szerepjátékos.

A Playmobil forgalmazója a világ 5 pontján működtet saját élményparkokat (FUNPARK). Azonban az Aprópolisz az első olyan project, ami a brand építését szolgáló marketing attrakció. Az Aprópolisz egy játszóház – egy vendéglátóegység és egy referencia játéküzlet egyben. Ez egy általunk kidolgozott koncepció, magyar tervezéssel, magyar építéssel, magyar működtetéssel- német támogatással. Ez egy teszt, melynek sikere esetén tervünk egy nemzetközi hálózat létrehozása.

Aprópoliszból csak egy van! A Premier Outletben található a világ egyetlen ilyen attrakciója.

Az Aprópolisz 1- 14 év közötti gyerekek számára létrehozott élményközpont. Az 1-3 évesek számára az apró alkatrészek miatt elkülönített játszóteret alakítottunk ki. A belépődíjat is 1-14 éves kor között kell fizetni.

Amennyiben gyermeked betöltötte a  6. életévét, úgy itthagyhatod nálunk, amíg az Outlet területén vásárolsz. Fontos, hogy jól kommunikáljon magyarul (esetleg angolul), és tisztában legyen a WC használatával. 6 évnél fiatalabb gyermek felügyeletét nem vállaljuk, még akkor sem, ha idősebb testvérével maradna itt.

A nálunk található játékok kizárólag helyben használhatók. Kérünk, miután játszottál vele, tedd vissza az eredeti helyére.

A Játszóház területére nem lehet élelmiszert behozni, s azt itt elfogyasztani.

A kávézót (Fun Cafe-t) a Játszóház területén azért alakítottuk ki, hogy kényelmes körülmények között tölthessétek el Ti is az időtöket. Kínálatunk ugyan egyszerű, de jó minőségű termékekből áll, melyek nagyrészét helyben, frissen készítjük el. Amennyiben esetleg cukorbeteg vagy, vagy betegség miatt különleges étrended van, úgy bejövetelkor egyeztess kollégánkkal.

Szeretnénk a lehető legnagyobb tisztaságot fenntartani.  Ezért is kérünk, hogy vedd le a cipődet, vagy húzzál rá cipővédő zacskót. Lehetsz zokniban, felveheted a rendszeresen mosott és fertőtlenített váltópapucsainkat, hozhattok váltócipőt. De utcai cipőben és mezítláb nem jöhetsz be 🙂

Már a bejáratnál megkérünk, hogy a kapott kulccsal zárd be a táskádat a szekrénybe. A Játszóház területén széthagyott táskák kevésbé vannak biztonságban, továbbá nagyon sok pici játék van. Így mindnyájunk számára biztonságosabb,ha az egy bekamerázott helyiség zárható  szekrényében van elhelyezve. Ha mégis szeretnél valamit behozni, úgy a recepción adunk egy hátizsákot, amibe bepakolhatod a szükséges tárgyaidat.

A babakocsit kérjük, tegyétek le az öltözőben. Ha a gyermek még nagyon pici, vagy éppen alszik, akkor a kávézó egy területére behozhatjátok, és egy félreeső helyen nyugodtan pihenhet a baba. A játéktérre nem lehet bemenni babakocsival.

Igen, a bevásárlóközpont biztosítja  a parkolási lehetőséget, erre nem kell külön költened. A Premier Outlet parkolója a teljes nyitva tartási időben ingyen üzemel.

Az Aprópolisz játékainak jelentős része a FUN Shopban, helyben megvásárolható. Ha nem találod a kiszemelt játékot, úgy megpróbáljuk neked beszerezni. Kérlek, hagyd meg kollégánknál az elérhetőségedet, hogy értesíthessünk.

A Kapcsolat menüpontra kattintva személyesen is felveheted velünk a kapcsolatot. Az Aprópoliszban járva pedig a bejárati pultnál várjuk folyamatosan kérdéseid, észrevételeid.