Jó tudni!

[vc_row][vc_column][custom_title title=”Jó tudni!” google_fonts=”font_family:Didact%20Gothic%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” title_fontsize=”24″][vc_column_text]Mikor van nyitva az Apropolisz?
Hétköznap 12:00-20:00, hétvégén pedig 10:00 – 20:00 között várunk Benneteket.

Honnan tudom meg az híreket, zártkörű rendezvényt, ünnepi nyitvatartást?
Kérlek, kattints a “Hírek – aktualitások ” pontra, s ott minden aktuális közlendőnket megtalálod.

Hány éves gyerekek játszhatnak az Aprópoliszban?
Az Aprópolisz 1- 12 év közötti gyerekek számára létrehozott élményközpont. Az 1-3 évesek számára az apró alkatrészek miatt elkülönített játszóteret alakítottunk ki.

Milyen játékokkal lehet játszani az Aprópoliszban?
Az Aprópolisz a Playmobil támogatásával megvalósuló mintaproject, azért a játékpark kb. 85%.- a Playmobil játék. A játékos élmények teljessé tétele érdekében ezt a játékparkot más gyártók termékeivel is kiegészítettük, mozgásfejlesztő játékokkal, kreatív játékokkal és társasokkal. Tehát ez nem egy rohangálós – tombolós hely, hanem egy leülős, elmélyülős, szerepjátékos

Miért az első Playmobil Játszóház?
A Playmobil forgalmazója a világ 5 pontján működtet saját élményparkokat (FUNPARK). Azonban az Aprópolisz az első olyan project, ami a brand építését szolgáló marketing attrakció. Az Aprópolisz egy játszóház – egy vendéglátóegység és egy referencia játéküzlet egyben. Ez egy általunk kidolgozott koncepció, magyar tervezéssel, magyar építéssel, magyar működtetéssel- német támogatással. Ez egy teszt, melynek sikere esetén tervünk egy nemzetközi hálózat létrehozása.

Van-e lehetőségem arra, hogy a gyermekem nélkülem ottmaradjon, míg én elmegyek vásárolni?
Amennyiben gyermeked még nem töltötte be a 12. életévét, úgy csak felügyelettel maradhat nálunk. Vagy Veled, vagy pedig ha elmúlt 6 éves, úgy  gyermekmegőrzési szolgáltatásunkat igénybevéve.

Van-e lehetőségem arra, hogy gyermekemet az Aprópolisz gondjaira bízzam a vásárlás idejére?
Amennyiben gyermeked betöltötte a  6. életévét, úgy itthagyhatod nálunk, amíg az Outlet területén vásárolsz. 6 évnél fiatalabb gyermek felügyeletét nem válaljuk.

Megehetjük-e az uzsonnánkat nálatok?
A Játszóház területére nem lehet élelmiszert behozni, s azt itt elfogyasztani.

Fun Cafe-t a Játszóház területén azért alakítottuk ki, hogy kényelmes körülmények között tölthessétek el Ti is az időtöket. Kínálatunk ugyan egyszerű, de jó minőségű termékekből áll, melyek nagyrészét helyben, frissen készítjük el.

Miért kell levennem a cipőmet?
Szeretnénk a lehető legnagyobb tisztaságot fenntartani.  Ezért is kérünk, hogy vedd le a cipődet, vagy húzzál rá cipővédő zacskót. Lehetsz zokniban, felveheted a rendszeresen mosott és fertőtlenített váltópapucsainkat, hozhattok váltócipőt. De utcai cipőben és mezítláb nem jöhetsz be 🙂

Miért nem vihetem be a táskámat?
Már a bejáratnál megkérünk, hogy a kapott kulccsal zárd be a táskádat a szekrénybe. A Játszóház területén széthagyott táskák kevésbé vannak biztonságban, továbbá nagyon sok pici játék van. Így mindnyájunk számára biztonságosabb ha az egy bekamerázott helyiség zárható  szekrényében van elhelyezve.

Tudok-e ingyen parkolni Aprópolisz bejáratánál?
Igen, a bevásárlóközpont biztosítja Számotokra a parkolási lehetőséget, erre nem kell külön költened. A Premier Outlet parkolója a teljes nyitva tartási időben ingyen üzemel.

Hol találom a többi Aprópolisz játszóházat?
Aprópoliszból csak egy van! A Premier Outletben található a világ egyetlen ilyen attrakciója.

Ha tetszik egy játék, hol vásárolhatom meg?
Az Aprópolisz játékainak jelentős része a FUN Shopban, helyben megvásárolható. Ha nemtalálod a kiszemelt játékot, úgy megpróbáljuk neked beszerezni. Kérlek hagyd meg kollágánknál az elérhetőségedet, hogy értesíthessünk.

Hol tudom megírni nektek észrevételeimet, javaslataimat?
A Kapcsolat menüpontra kattintva személyesen is felveheted velünk a kapcsolatot. Aprópoliszban járva pedig a bejárati pultnál várjuk folyamatosan kérdéseid, észrevételeid.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]