Aprópolisz

Aprópolisz - a világ első Playmobil játszóháza

Az Aprópolisz egy kifejezetten a gyerekek számára álmodott, tervezett és épített project. A gyereki fantázia különös, egyedi, igényes otthona. Nem csupán hasznosítottunk egy teret, hanem felépítettünk kívül- belül egy álomvilágot – a gyerekeknek.  Az Aprópolisznak története, hangulata és lelke van. Magával ragadja a képzeletet, a gyereki lélek rejtett titkaiba enged betekintést. Miként egy álomban, úgy van lehetősége a gyerekeknek átélni a képzelet világának bármely szerepét. Az Aprópolisz a GYERMEKI KÉPZELET játszóháza – a Szerepjátszóház!

Nincs ilyen tematikájú játszóház Magyarországon és nincs a Playmobil támogatásával működő ilyen komplex project sehol a világon.

A Playmobil forgalmazója a világ 5 pontján működtet saját élményparkokat (FUNPARK). Azonban az Aprópolisz az első olyan project, ami a brand építését szolgáló marketing attrakció, és ami nem a Playmobil tulajdona.

Az Aprópolisz egy játszóház – egy vendéglátóegység és egy referencia játéküzlet egyben. Ez egy általunk kidolgozott koncepció, magyar tervezéssel, magyar építéssel, magyar tulajdonosokkal és működtetéssel- német támogatással. Ez egy teszt, melynek sikere esetén tervünk egy nemzetközi hálózat létrehozása.

Játszani hív, játszani enged, és közös játékra buzdít.

Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!


Szeretettel építettük nektek ezt a helyet! Képzeljétek bele Magatokat!

Jó játékot, jó fejlődést, boldog Gyerekkort!

Aprópolisz