Aprópolisz

Házirend

Az Aprópolisz egyedi berendezése és különleges játékparkja odafigyelést és a játékpark rendeltetésszerű használatát igényli Tőletek. Azért, hogy minden hozzánk látogató gyerek és kísérő azonos élményben részesülhessen fontos, hogy meghatározzunk Játékszabályainkat, amelyek betartását a belépő megvásárlásával mindenki elfogadja.

A Játszóvárost csak egészséges gyermekek látogathatják.
A kísérő személy felelősséget vállal, hogy a felügyeletére bízott gyermek egészséges, fertőző betegsége nincsen.

A játéktérbe, kávézóba,  kérjük, ne lépjetek utcai cipővel!
Az utcai lábbeliket kérjük, hagyjátok az öltözőben és az ott található váltópapucsban, cipőre húzható kék cipővédő zacskóban, váltócipőben, vagy zokniban lépjetek a játéktérre, kávézóba.

Kérjük a Játéktérbe és a kávézó területére SEMMILYEN TÁSKÁT NE VIGYETEK magatokkal.
Azt a belépéskor kapott kulccsal kérjük, zárjátok be a szekrénybe.

Mivel ezernyi apró alkatrészt tartalmaz minden történet, nem szeretnénk vitás helyzeteket teremteni, ha a gyerekek véletlenül elrakják csomagjaitokba a figurákat. A szekrényben elhelyezett tárgyakért felelőséget nem vállalunk.

Az Aprópolisz berendezésében és játékparkjában okozott kárt és hiányt köteles a kár ill. hiány okozója az aktuális kereskedelmi értéken megtéríteni.

Az Aprópoliszban a biztonság és a vagyonvédelem érdekében minden törvény által engedélyezett helyen kamerákat szereltünk fel. A belépő megvásárlásával elfogadjátok, hogy a biztonsági kamerarendszer felvételeket készíthet Rólatok.

Az Aprópoliszban található mászóka kizárólag gyermekek számára készült és használható. Kérjük játékot ne vigyél be magaddal és a jelmezeket vegyétek le ! Saját és egymás testi épségére vigyázzatok!

Az Aprópliszban kizárólag helyben vásárol étel és  ital fogyasztható, KIZÁRÓLAG A FUN CAFE  területén.
A játékpark és a játéktér tisztaságának védelme érdekében a játéktérbe kérjük, semmit ne vigyetek be.

Az Aprópolisz területén a rohangálás, dobálózás, lökdösődés nem megengedett.

Kérjük, hogy a játékokat rendeltetésszerűen használjátok!
A játék befejezése után azokat a helyükre tegyétek vissza, és ne szórjátok szét alkatrészeiket! Kérjük, hogy figyeljetek arra, hogy az egyes történetek figuráit NE vigyétek át más egységbe!

A játszóház területén saját mellékhelyiség van kiépítve. Kérjük, szükség esetén kísérjétek el gyermeketeket, és ügyeljetek rá, hogy megfelelően használják.

Az Aprópolisz Gyermekmegőrző szolgáltatását kizárólag betöltött 6. életévtől lehet igénybe venni. Kollégák kérésére a  gyermek korát hitelt érdemlően igazolni kell.

14 év alatti gyermek kísérő nélkül csak „Gyermekmegőrzés” keretein belül maradhat a játszóházban.

Az Aprópolisz a vendégeiről reklám célú fotó- és videó felvételeket készíthet, amely adatok kezelését előzetesen az Adatvédelmi Hivatalnak bejelentett. A belépő megvásárlásával hozzájárultok ezen felvételek korlátozás nélküli, díjmentes felhasználásához.

Az Aprópoliszt mindenki saját felelősségére veszi igénybe, a kísérők felelősek a velük érkező gyerekek viselkedéséért, az esetlegesen bekövetkező balesetkért az Aprópoliszt felelősség nem terheli.

A HÁZIREND be nem tartása esetén, kollégáinknak munkaköri kötelessége az Önök figyelmét ismételten felhívni a szabályokra.

Köszönettel: APRÓPOLISZ