Aprópolisz

FUN Café – az Aprópolisz szülőmegőrzője

De azt is tudjuk, hogy játék közben jól esik egy kicsit megpihenni Neked és Gyermekednek egyaránt.

Élvezni az együtt töltött időt, a közös kikapcsolódást, a gondtalanságot, a játszásban rejlő különleges élményeket. Csak egymásra figyelni.

Közben beszélgetni, összebújni és elmesélve egykori saját gyerekkori élményeidet. Gyermekeddel közösen felidézni saját “Játsszuk azt…” emlékeidet, a „bezzeg az én időmben…” játékokat, vagy egyszerűen kicsit hátrébb húzódni. Hagyni a gyermekedet ismerkedni, s engedni, hogy egyedül játsszon a világot felfedező kicsi énjével, s közben csak figyelni Őt…

Az Aprópoliszban igyekeztünk minden korábban szerzett tapasztalatunkat felhasználni annak érdekében, hogy az itt töltött idő mindegyikőtök számára élmény legyen. A játék izgalmában előfordulhat, hogy megéheztek, megszomjaztok. Ha a gyerekek már önállóan játszanak, talán egy kis beszélgetésre (akár munkára is) van lehetőséged nálunk.

Erre is gondoltunk az Aprópolisz tervezésekor. Ha meginnátok egy finom kávét, egy üdítőt vagy harapnátok valami finomat, ki sem kell mozdulnotok, nálunk biztos találtok kedvetekre való.

Az Aprópoliszban nem csak a Játszóváros vendégeire gondoltunk, hanem a Premier Outlet többi kedves vásárlójára is. Ha vásárlás közben kicsit megpihennétek, felfrissülnétek, csillapítanátok éhségeteket, várunk Benneteket Aprópolisz földszintjén is, ahol a Játszóváros vendéglátó egységével közel azonos termékválasztékot nyújtó kávézót alakítottunk ki. A vendéglátó egységek nyitva tartása megegyezik az Aprópolisz nyitva tartásával.

Kínálatunkhoz gördíts lejjebb és vidd a kurzort a feliratra 🙂

Szeretettel és minőségi termékekkel várunk Benneteket!